Que Fem?

ASALMA repartim roba i menjar a les persones que no en tenen, el darrer any varèm donar assistència a 1450 persones. Els receptors son: familiars de presos, okupes, persones desfavorides, excloses socialment, o les que es troben en perill de ser-ho.


ASALMA atenem a persones empresonades a Centres Penitenciaris i als seus familiars.

4 Camins

ASALMA estem presents durant dos dies a la setmana a la presó de Quatre Camins de La Roca on realitzem activitats de música, ioga, dibuix, assistència personal de valors morals, ètica i respecte. Col.laborem també en les sortides programades dels interns.

Altres centres

ASALMA té contacte amb els equips de tractament dels Centres Penitenciaris i advocats per preparar i fer seguiment legal de la defensa en el judici.


ASALMA també vetllem per les necessitats dels familiars dels interns dels Centres Penitenciaris, fent èmfasi en els infants.


ASALMA col.labora en donar un lloc a la seva associació a les persones que estan fent mesures penals.


ASALMA organitza campanyes solidaries d’ajut per els més desfavorits, treballant en xarxa amb els responsables i els interns del Centre Penitencia de Quatre Camins i amb d’altres associacions i fundacions.ASALMA va ser creada i és gestionada per Toni Paloma, la seva vida dedicada al proïsme és la garantia més ferma d’aquest projecte de treball.